Ελεύθερο Σημείο

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ 30.05.2024
8
Ενημέρωση
Σεζόν 2024
Πέμπτη 21:45
Διάρκεια: 1h 30'

H “χαμένη” ευκαιρία για αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής μαζί με το “φιλέτο” του αεροδρομίου “Ν. Καζαντζάκη” μετά την πρόθεση του ΤΑΙΠΕΔ να αποκόψει 1.500 στρέμματα για να fast track διαδικασίες.

Στην εκπομπή Ελεύθερο Σημείο με τον Λευτέρη Συμβουλάκη η Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Συγκοινωνιολόγος, Πολεοδόμος και ερευνήτρια του ΕΜΠ Μαρία Σίτη ως μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Μεταφορών του ΤΕΕ/ΤΑΚ παρουσίασε το Ειδικό Χωρικό του Δήμου Ηρακλείου που “έκοψε” το 2022 το Υπουργείο, τα κληροτεμάχια των ιδιοκτησιών και φυσικά απαντά γιατί θα πρέπει η περιοχή να ιδωθεί ολιστικά αφού κινδυνεύουν και οι επιχειρήσεις στην περιοχή. Επίσης δίνει απαντήσεις για το μέσο σταθερής τροχιάς στην Κρήτη για το οποίο υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτών αλλά και τον νέο ΒΟΑΚ που θα είναι ο ίδιος ΒΟΑΚ… αναβαθμισμένος!

Σχετικές εκπομπές

K Ενημέρωση

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Με συνέπεια και υπευθυνότητα καταγράφουμε καθημερινά τον παλμό της ειδησεογραφίας. Με προσήλωση και σεβασμό στην Κρήτη και τους Κρητικούς. με την Κατερίνα Σαλαπάτα.

Διάρκεια: 1h 05'
8 Ενημέρωση

Αντιθέσεις

Μια από τις μακροβιότερες στην Ελληνική Τηλεόραση, εκπομπή, συνεντεύξεων – έρευνας και πρωτογενούς ρεπορτάζ, που προκαλούν πανελλήνια αίσθηση και συζητήσεις ακόμη και εκτός Ελλάδας με τον Γιώργο Σαχίνη.

Διάρκεια: 2h 10'
8 Ενημέρωση

Ώρα Αιχμής

Για 8η χρονιά η εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ βάζει στο μικροσκόπιο τα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Διάρκεια: 1h 30'
8 Αθλητικές Εκπομπές, Ενημέρωση

Αθλητικές Iστορίες

Οι “Αθλητικές Ιστορίες” στην ΚΡΗΤΗ TV θα τους φέρουν συγκίνηση, νοσταλγία αλλά και τροφή για σκέψη..! Για να έχετε το δικό σας τηλεοπτικό εισιτήριο διαρκείας στην πορεία του κρητικού αθλητισμού με τον Γιώργο Μιμίκο.

Διάρκεια: 1h 00'
K Ενημέρωση

Η μεγάλη δοκιμασία που μας έκανε ακόμη πιο δυνατούς

Πώς μια πυρκαγιά κατέστρεψε τα πάντα και η οικογένεια της “ΚΡΗΤΗ TV” και της “Ν.Κ.” χρειάστηκε να ξαναχτίσει τα πάντα από την αρχή

Διάρκεια: 05'